Mittatilauksia ja mahdollisuuksia

Tapahtumat, näyttelyt, messut
Suuren mittakaavan tapahtumiin on tarjolla hallitilat jopa tuhansille tapahtumakävijöille.

Kokouspaketit
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus antaa monikäyttöisyydellään hienot mahdollisuudet yritysten kokouksille ja koulutustilaisuuksille. Lukuisat kokoustilamme palvelevat loistavasti 10-30 hengen ryhmien tapaamisia. Seminaarikeskuksesta löytyy yli 200 hengen luentotilat ja Leonardo Salin auditorioon mahtuu 500 kuulijaa.

Juhla ja tilaisuus
Monikäyttöinen Leonardo-halli on ihanteellinen paikka järjestää mittavatkin juhlat. Leonardo Sali muuntuu luentotilasta juhlatilaksi ja luo edustavan kokonaisuuden aulatiloineen. Sali on juuri oikea paikka järjestää 300-800 osanottajan asiakastilaisuus.

Urheilukentät
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus on myös yleisurheilun, jalkapallon, futsalin ja salibandyn harjoittelu- ja kilpakeskus. TESCissä on muun muassa 300-metrinen, kuusiratainen juoksurata ja täysimittainen jalkapallokenttä. Suurimman hallin katsomoon mahtuu 1500 henkeä.

Monipuoliset ravintolat ja kahvilat sekä kokoustilat palvelevat m,yös urheilutilaisuuksien järjestäjiä. Tampereen kaupungin liikuntapalvelut on varannut urheilukäyttöön tiloja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta.

Toiminnan takaa Netland AppRunner