Ravintolatilat

TESC_ravintolat_2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen ravintolat on nimetty Härmälän vanhaa lentokenttää ja sen perinteitä kunnioittaen.

Arlanda
Sijaitsee pääsisäänkäyntiä vastapäätä. Palvelee tapahtumissa pääsääntöisesti lounasravintolana. Tapahtumakohtaisesti 1–3 buffetlinjastoa.

Arlanda Xprs
Sijaitsee pääsisääntuloaulassa A-hallin ovella. Uusi take away -tyyppinen piste, jonka valikoimiin kuuluvat mm. Pauligin erikoiskahvit sekä suolaiset ja makeat herkut.

Barcelona
Sijaitsee uuden E-hallin 2. kerroksessa. Tämä upouusi hieno ravintolatila tarjoaa loistavat puitteet niin lounasaikaan kuin iltaisin erilaisten tilaisuuksien käyttöön.

Hahn
Sijaitsee pääsisääntuloaulassa D-hallin ovella. Tämä monimuotoinen ravintolapiste muuntautuu tapahtumien mukaan: toimii yhtä hyvin loisteliaana à la carte -ravintolana kuin hampurilais- ja grilliravintolana.

Riga
Sijaitsee Hahnin yläpuolella 2. kerroksessa. Tarjoaa loistokkaat puitteet yritys- tai yksityistapahtumien pitämiseksi, mutta toimii vallan hyvin myös tapahtumien ja kokousvieraiden lounasravintolana.

Kastrup
Sijaitsee A-hallin 2. kerroksessa. Tarjoaa entistä paremmat puitteet tapahtumien lounas- tai cocktail-tilaisuuksien järjestämiseen.

Dublin
Sijaitsee A-hallissa. Tämä täysverinen A-oikeuksin varustettu baaripiste on varustettu tunnetuilla alkoholibrändeillä.

Girona
Sijaitsee uuden E-hallin 1. kerroksessa keittiötilojen jatkeena. Tämä piste toimii ns. pikaruokapisteenä, jonka valikoimaan kuuluvat mm. hot dogit ja paninit.

Bremen
Sijaitsee A-hallissa pohjoisen sisäänkäynnin yhteydessä. Tästä pisteestä saat kaikki tyypilliset kahvilatuotteet. Laaja valikoima Olvin tuotteita.

London
Sijaitsee A-hallissa heti sisäänkäynnin jälkeen. Tämä ravintolapiste tarjoaa kaikki tavalliset kahvilatuotteet, makeiset ja jäätelöt.

KAIKENKATTAVAT RAVINTOLAPALVELUT

Finnresta suunnittelee ja valmistaa herkulliset tarjoilut kaikkiin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettäviin tapahtumiin. Tapahtumien aikana ravintoloiden palvelut ja aukioloajat räätälöidään tapahtuman ja järjestäjien toiveiden mukaan.

Finnrestan yhteystiedot: 

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus 
Ilmailunkatu 20
33900 Tampere
p. 040 504 0530 
asiakaspalvelu(a)finnresta.fi 
www.finnresta.fi

Finnresta-logo

Toiminnan takaa Netland AppRunner