Ammattilaiset avuksesi

Tarvitsetko apua yritystilaisuuden, juhlan, kokouksen tai kongressin järjestämisessä? Tampereen Messut -konserniin kuuluvat Finland Events ja Tavicon Oy auttavat kaikissa käytännön järjestelyissä. Ota yhteyttä, he ovat sinua varten!

Finland Events

Finland Events on tamperelainen tapahtumatoimisto. Palvelemme yrityksiä ja organisaatioita valtakunnallisesti kaikissa tapahtumissa. Kuuntelemme aina aluksi asiakkaan tarpeet ja toiveet, minkä jälkeen ideoimme tapahtuman kantavan idean ja asetamme yhteiset tavoitteet. Toteutamme henkilöstö- ja asiakastilaisuudet, vuosijuhlat, promootiot, lanseeraukset, vaativammat messuosastot ja tiedotustilaisuudet.

Tarpeen mukaan voimme vastata koko tapahtumaprojektista kaikkine yksityiskohtineen tai toteuttaa vain yksittäisiä osa-alueita. Projektinhallintamme ja raportointimme on täsmällistä, avointa ja selkeää. Käytössämme on laaja ja laadukas alihankkijaverkosto sekä monipuolinen sähköinen ilmoittautumisjärjestelmä.

Haluamme aina olla asiakkaan luottamuksen arvoisia ja ylittää odotukset! Voit tutustua meihin lisää osoitteessa www.finlandevents.fi »

Tavicon Oy

Tavicon on erikoistunut seminaarien, kokousten ja kongressien järjestämiseen. Toteutamme erikokoisten tilaisuuksien käytännönjärjestelyt ammattitaidolla alusta loppuun tai huolehdimme toivomustenne mukaisesti vain erikseen sovittavista tilaisuuden osa-alueista, kuten esim. ilmoittautumis- ja maksujärjestelyistä, majoituksista ja kuljetuksista.

Tarjoamme asiantuntevaa ja monipuolista palvelua. Meillä onhyvät yhteydet eri toimijoihin Tampereen seudulla, joten kauttamme saatte myös esiintyjät, koristelut ja muuta tilaisuudessanen tarvitsemanne oheispalvelut. Hoidamme järjestelyt yhteistyössä kanssanne joustavasti, luotettavasti ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuen. Tuloksena on yksilöllisesti tarpeidenne mukaan räätälöity, kannattavasti järjestetty tilaisuus.

Monivuotisen kokemuksemme ansiosta vahvuuksiamme ovat luovuus, vahva markkinointiosaaminen sekä joustava palvelu.

www.tavicon.fi »

Toiminnan takaa Netland AppRunner